Hakaphos

Hakaphos®

Gama

La gamma Hakaphos® Compta amb diferents fórmules que oferia l'oportunitat d'ajustar la fertilització a les Necessitats del cultiu en cada fase de super cicle de desenvolupament: plantació, inici de vegetació, floració, quallada, engreix del Fruit, maduració i manteniment del cultiu.

Cada fórmula s'identifica a través del color del producte i del sac per facilitar el maneig.

Hakaphos® Violeta 13-40-13, és un adob soluble NPK ideal per arrelament amb un elevat contingut en fòsfor per necessitats inicials i de floració dels cultius.

Hakaphos® Rojo 18-18-18,és un adob soluble NPK ideal per a la floració i creixement equilibrat de tot tipus de cultius a causa de la seva relació equilibrada en nitrogen, fòsfor i potassi per primeres fases de desenvolupament.

Hakaphos® Verde 15-10-15+2, és un adob soluble NPK ideal per a la floració i creixement equilibrat de tot tipus de cultius a causa de la seva relació equilibrada en nitrogen, fòsfor i potassi per primeres fases de desenvolupament.

Hakaphos® Azul 20-5-5, és un adob soluble NPK ideal per a l'estimulació del creixement en tot tipus de cultius amb un alt contingut en nitrogen per estimular el desenvolupament vegetatiu.

Hakaphos® Amarillo 17-5-19, és un adob soluble NPK ideal creixement i inici de fructificació amb una relació indicada per a l'inici del desenvolupament del fruit.

Hakaphos® Naranja 15-5-30, és un adob soluble NPK ideal per acabat i maduració causa del seu alt contingut en potassi per a un desenvolupament òptim de fruits de màxima qualitat.

Hakaphos® Base 7-12-40+2, és un adob soluble NPK ideal per acabat i maduració causa del seu alt contingut en potassi per a un desenvolupament òptim de fruits de màxima qualitat.